News

Spoštovani starši.

Vabimo Vas na skupni roditeljski sestanek za starše otrok novincev, ki bo:

  • za Vrtec Ormož v ČETRTEK,  27. 8. 2020, ob 16.30, v večnamenskem prostoru Vrtca Ormož.
  • za Vrtec Velika Nedelja v SREDO,  26. 8. 2020, ob 16.30, v večnamenskem prostoru Vrtca Velika Nedelja.

Spregovorili bomo o:

  • priporočilih staršem pri uvajanju otroka v vrtec,
  • organiziranosti dela v šolskem letu 2020/2021,
  • hišnem redu vrtca in trenutno veljavnih ukrepih za preprečevanje epidemije COVID-19.

Odgovarjali bomo tudi na Vaša vprašanja.

Po skupnem roditeljskem sestanku boste imeli možnost srečanja z vzgojiteljico otroka. Prisotnost otroka NI PREDVIDENA, zato si za ta čas uredite varstvo zanj.

POSEBNO OPOZORILO:

V sled priporočilom NIJZ predlagamo, da se roditeljskega sestanka udeleži le eden od staršev. Prisotnost otroka ni predvidena. V vrtcu je obvezna nošnja zaščitne maske in razkuževanje rok ob vhodu (za odrasle). Za ustrezno zaščitno masko morate poskrbeti sami. Za ustrezno fizično razdaljo bomo poskrbeli.

Če ste v zadnjih 14 dneh bili v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2 ali ste zadnjih 14 dni imeli kateregakoli od simptomov (povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska), ali Vam je odrejena karantena, Vas prosimo, da se sestanka ne udeležite. V tem primeru kontaktirajte svetovano delavko Natašo Gregur (natasa.korotaj@guest.arnes.si, telefon 02/741-06-02) ali vzgojiteljico otroka, ki vam bo posredovala vse pomembne informacije glede uvajanja otroka v vrtec

Ob prihodu v vrtec morate obvezno oddati tudi izpolnjeno izjavo (spodaj v prilogi), ki jo oddate ob vstopu v vrtec, na za to predvideno mesto. Brez podpisane izjave udeležba na roditeljskem sestanku ne bo možna.

 

DOSTOPNOST